atca@gurb.net

Subministrament d’aigua

Més de 60 anys proveint d’aigua al territori

ATCA aporta l’experiència i el coneixement de 60 anys en el sector per oferir un servei optimitzat de subministrament d’aigua de màxima qualitat. El seu equip tècnic treballa per detectar les necessitats i particularitats de cada municipi i aportar les solucions més adequades en la captació, el tractament i la distribució de l’aigua.

L’aplicació de tecnologies d’última generació al llarg de tot el procés, fruit del compromís amb la millora contínua, el respecte pel medi ambient i una clara vocació d’excel·lència amb el client, amb el qual es té un tracte proper, propicien una gestió efectiva i optimitzada del servei d’aigua.

ATCA treballa conjuntament amb institucions i empreses per evolucionar cap a la màxima eficiència del servei. La companyia enfoca la gestió de l’aigua d’una forma global amb una metodologia personalitzada, de manera que elabora un pla director amb una anàlisi de la situació actual i les àrees de millora per actuar amb la màxima precisió en matèria de processos, infraestructures, operacions i tecnologies.


Beneficis
  • Màxima qualitat en el subministrament d’aigua
  • Gestió efectiva i optimitzada
  • Respecte al Medi Ambient

Demani’ns un estudi personalitzat del servei d’abastament d’aigua del seu municipi. L’ajudarem a detectar les oportunitats de millora i a optimitzar els seus processos.

Contacte
-

Contacte:

De dilluns a divendres de 8 a 15 h.Mas Esperança s/n,
08503 GrubDades legals:

Protecció de dades
Política de cookies
Política de privacitat
Avís legal
× Necessites ajuda?